Новини

Які срібні прикраси надіти на Новий рік 2019

Створити яскравий новорічний образ допомагають стилісти, які враховують модні тенденції і поради астрологів. Дизайнери рекомендують для майбутньої святкової ночі розкішний жіночний стиль. Відповідний варіант - диско 80-х з люрексом, блисківками і стразами. З ними гармонують срібні комплекти прикрас . Успіх костюма на новорічній вечірці криється в правильно підібраних деталях. Визначтеся з нарядом, і під нього підбирайте зачіску, взуття та прикраси.

Прикраси з перлами на Новий рік фото

Який образ вибрати на Новий рік

Є традиції зустрічі цього зимового свята: готують певні страви, ставлять ялинку і вибирають костюм. Наряди створюють з урахуванням майбутнього символу року за східним календарем. Важливо враховувати не тільки тварину, але і стихію. 2019 рік пройде під знаком Жовтої Земляної Свині, яка любить багатство. Вважають, що вона прихильно поставиться до нарядів натуральних природних кольорів і їх відтінків. Якщо ви хочете догодити майбутньої покровительці року, надіньте в новорічну ніч модні срібні прикраси. Їх вибір залежить від кольору одягу і використовуваної тканини.

Новорічні прикраси з блакитним камінням купити

  1. До блискучих суконь підходять каблучки, сережки, браслети з благородних металів. Колекція ювелірних прикрас зі срібла у вигляді корони доповнить яскравий, блискучий образ.
  2. До однотонних вечірніх нарядів з шовку, оксамиту, атласу підходять вироби з головним каменем майбутнього року - діамантом. Колекція срібних прикрас «Only diamond» на сайті «Срібна Країна» привертає витонченими сережками-пуссети і підвісками з алмазним блиском.
  3. Жовті, гірчичні, помаранчеві відтінки в тканинах - лідери в новорічних колекціях 2019. До суконь такої кольорової палітри підходять вироби зі срібла з позолотою, зі вставками з бурштину і цитрину. Гармонійно виглядають фіолетові аметисти на жовтому тлі.
  4. У Новий рік зверніть увагу на вироби зі вставками з рубіна, гранату, сапфіру, смарагду. Коштовне каміння підбирають в тон до сукні. Колекція ювелірних прикрас з блакитними топазами доповнить наряди синьо-зеленого і чорного кольорів.
  5. Глибокий синій колір вдало підкреслять сапфіри і лазурити. До вечірніх нарядів кольору ніжної блакиті або виразного аквамарина підходять прикраси зі срібла з діамантами.
  6. Традиційно популярні для святкового вечора чорні сукні: короткі і в підлогу. Для них безпрограшний вибір - срібні вироби з перлами. Камені в обрамленні фіанітів виглядають стильно і розкішно.

Срібні прикраси до новорічної сукні недорого

Як скласти гармонійний комплект прикрас

Новорічний образ 2019 астрологи рекомендують доповнити ювелірними виробами з дорогоцінних металів. Срібне кольє, яке надягають з вечірніми коктейльними сукнями, блузою або топом, підкреслює красу власниці і не перетягує увагу на себе. Для одягу з V-подібним вирізом, комірами стійкою, човником - довге кольє, для наряду без бретелей - коротке і просте, чокер. Його можуть доповнювати браслет і сережки з одного комплекту срібних прикрас. Кілька гарнітурів допускається комбінувати, якщо вони гармонійно поєднуються за кольором.

Дизайнери пропонують керуватися такими правилами вибору ювелірних виробів:

  1. При прямому крої лінії бюста підбирайте круглі прикраси, при V-образному - у формі трикутника.
  2. До сукні або топу з незвичайним вирізом, вишивкою, складним драпіруванням надягайте сережки та браслети без кольє. Бренд «Срібна Країна» пропонує срібні комплекти прикрас, які доповнюють яскравий образ. Зверніть увагу на поєднання рубінів і фіанітів з овальної огранюванням в наборі «Glamour».
  3. До нарядів без рукавів доречні браслети, які повинні підходити до каблучок. Краще, якщо вони будуть на різних руках. За етикетом браслети надягають на праву руку.
  4. До костюму зі строгими прямими лініями вибирайте модні прикраси зі срібла правильних геометричних форм. До моделей з шифону та інших легких тканин надягайте округлі вироби. Наприклад, підвіски і сережки у вигляді квітів. Стильні доповнення до них - фалангові каблучки.

Каблучки срібні на Новий рік ціна

Модні ювелірні тенденції 2019

Новий рік - час оновлення, в тому числі шкатулки з коштовностями. Розглянемо модні срібні прикраси в 2019 році. На піку популярності:

  • кілька об'ємних і масивних браслетів на одній руці;
  • довгі, багаторівневі сережки-люстри;
  • геометрично правильні сережки, браслети і підвіски;
  • перлинні прикраси, які стилізовані під ретро;
  • великі сережки-кільця з дорогоцінних металів;
  • натуральний бурштин в срібному обрамленні;
  • великий гірський кришталь у вставках;
  • блакитні дорогоцінні й напівкоштовні камені.

Срібні сережки і кулон на Новий рік в інтернет-магазині

У наступаючому році срібло буде популярнішим золота. Дизайнери створюють колекції з урахуванням тенденцій в світі ювелірної моди. Але, придумуючи образ на новий 2019 рік, керуйтеся своїми бажаннями і перевагами. Немає строгих обмежень, особливо на святкову вечірку.

Залиште свої дані, ми зв'яжемося з вами найближчим часом

Каталог
Особистий кабінет
Shopping cart
Магазини
Передзвонити