Новини

Модні сережки 2023

Ювелірні прикраси доповнюють образ і підкреслюють переваги жінки. Вони мають бути гармонійною, оригінальною частиною індивідуальності та стилю. Сучасні дами у виборі відповідного варіанта не дотримуються правил, які диктують суспільство, знамениті блогери чи fashion-експерти. Вони керуються власними уподобаннями. Проте модні сережки 2023 відрізняються спільними рисами.

Срібна лаконічність – головний тренд сучасних модниць

Популярним прикрасам характерні мінімалізм і геометричні фігури. Такі вироби, виконані у сріблі, виглядають строго та елегантно. До того ж дорогоцінний метал відрізняється корисними характеристиками:

  • гіпоалергенність;
  • легкий догляд;
  • доступна вартість.

Срібні сережки, модні у 2023 році, – це флористична та анімалістична тематики, літери, геометричні прості та складні конфігурації. Також зберігається тенденція, пов'язана із доповненням білого металу барвистими вставками. Дорогоцінне і напівдорогоцінне каміння додасть цікавих нюансів в образ, незалежно від стилю — ділового, офісного, вечірнього чи романтичного.

Акуратні та милі пусети

Маленькі та яскраво виражені сережки у 2023 — тренди у тих молодих леді, які полюбляють мінімалізм, але люблять виділятися серед інших. Це цвяшки з декоративним капелюшком. Різноманітність моделей величезна.

Крім класичної основи у вигляді кола, капелюшки виконують з використанням:

  • оригінальних форм, написів, складних візерунків;
  • незвичайних вставок: емалі чи каміння.

Пусети — ідеальний вибір для повсякденного життя. Завдяки компактному розміру вони не чіпляються за одяг, комір, волосся. Особливо актуальні прикраси в холодну пору року. Порівняно з об'ємними моделями, маленькі сережки не створюють дискомфорту під шапкою, шарфом або хусткою.

Кільця з оригінальним акцентом

Оформлені у вигляді кілець сережки – мода 2023 року. І тут перед жінками теж великий вибір. Мініатюрні хагіси, що міцно обіймають вухо, припадуть до смаку дівчатам, які віддають перевагу комфорту. Вони легкі та майже непомітні для леді, що їх носить. Підходять для прогулянок, будь-якого робочого дрес-коду і навіть занять спортом.

Об'ємні кільця з великим діаметром теж не новинка. Це яскрава частина зухвалого вбрання. Шкіряна косуха, біла вільна сорочка з чорними легінсами, невимушений джинсовий комплект — кільця додадуть образу впевненості та харизми.

Легендарні перли - довгоочікуване повернення

Класичні прикраси ніколи не виходять із моди. Просто любов жінок до них може на якийсь час згаснути, а потім відродитися з новою силою. Так трапилося і з морським скарбом. Перлинні сережки — тренд 2023. Вважається, що ці вироби більше личать зрілим дамам, проте сучасні молоді дівчата теж зуміли розглянути красу ніжного каменю. Особливо мило виглядає світла перлина на мініатюрному срібному цвяшку.

При цьому про спортивний стиль потрібно забути. Діловий костюм може стати непоганим варіантом, якщо в ньому є аналогічні деталі. А ось поєднання з романтичним літнім сарафаном або розкішною чорною сукнею завжди виглядає ефектно. Прикраса не загубиться навіть на фото.

Діаманти - королі коштовностей у всі часи

У всьому асортименті прикрас завжди є безпрограшний варіант, який актуальний у будь-яку епоху. Діамантові сережки – мода 2023 року і не тільки. Вироби з цим дорогоцінним каменем зроблять даму королевою вечора. Шикарний блиск при штучному освітленні складно не помітити. Один великий камінь або доріжка із дрібних вставок на срібному тлі підкреслять статусність. Головне — не забувати про важливе правило: діаманти не люблять повсякденності та сусідства з представниками меншого рангу. Вони підходять лише для святкових вечірок, ділових вечерь і світських заходів. Якщо жінка зупинила вибір на діаманті для свого образу, про інші дорогоцінні камені краще забути.

Модні сережки 2023 повинні підкреслювати індивідуальність дами. Це головне завдання прикраси. Мініатюрні пусети, об'ємні каблучки, перлинні та діамантові варіанти — жінка сама визначає, що їй підходить краще з урахуванням інтересів, характеру, уподобань і простого бажання.

 

Залиште свої дані, ми зв'яжемося з вами найближчим часом

Каталог
Особистий кабінет
Shopping cart
Магазини
Передзвонити